Hoe kan je je muren waterdicht maken? Ons advies!

Natte muren zijn geen nieuw fenomeen. Zowel oudere huizen als nieuwbouwwoningen worden ermee geconfronteerd. Om je muur waterdicht te maken, is het essentieel om eerst de oorzaak te kennen.

Een vochtprobleem aanpakken zonder te weten wat aan de basis ligt, is als dweilen met de kraan open. Geen goed idee dus en een verspilling van je tijd en geld. Alleen de juiste behandeling maakt definitief komaf met het vochtprobleem en zal je muur waterdicht maken.

Een gratis vochtdiagnose aan huis

Je muur waterdicht maken begint bij een vochtdiagnose. Onze vochtexpert komt gratis bij je langs om het vochtprobleem te onderzoeken en de oorzaak nauwkeurig te bepalen. Een kans die je niet wil missen.

Ik wil een gratis expertise
Vrouw is wanhopig om haar muur waterdicht te maken.

Een muur waterdicht maken: gevelimpregnatie versus muurinjectie

De meest geschikte behandelmethode is volledig afhankelijk van de oorzaak. Want een muurinjectie en een gevelimpregnatie bestrijden een volledig ander probleem.

  • Gevelimpregnatie

Blijven je buitenmuren te lang vochtig na een regenbui of merk je schimmel of barsten op in je gevel? Dan is de kans groot dat doorslaand vocht de boosdoener is. Om dit verschijnsel voor eens en altijd een halt toe te roepen kies je het best voor een gevelimpregnatie. We creëren hierbij een vochtafstotende laag in je buitenmuren.

Nieuwsgierig hoe het juist werkt?

Lees alles over je gevel impregneren

  • Muurinjectie

Ontsieren vochtplekken en schimmels je binnenmuren? Mogelijks is het te wijten aan opstijgend vocht als gevolg van een beschadigde of fout geplaatste waterkering. Daarom adviseren we een muurinjectie. Je aangetaste binnenmuren worden voorzien van een vochtwerend middel dat zal functioneren als nieuwe waterkering.

Benieuwd hoe het precies werkt?

Lees alles over je muren injecteren

Vraag nu je gratis expertise aan
Of bel gratis 0800 14 607

Waterdichte muren dankzij de #1 vochtexpert in Europa

  • Tot 30 jaar garantie
  • Al 70 jaar ervaring
  • Vaste prijs
  • Persoonlijke service

Hoe gaan we te werk?

De eerste stap in definitief waterdicht maken van je muur is altijd een gedetailleerde en uitgebreide expertise van het vochtprobleem. We komen hiervoor gratis bij je langs.

  1. Vraag online je gratis expertise aan

  2. We contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak te maken

  3. Onze vochtexpert komt langs en analyseert het vochtprobleem

  4. Je krijgt meteen een oplossing op maat om je muur waterdicht te maken

Zo maken we je muur waterdicht

Icoon klembord (geel)
1

Gratis expertise

Onze vochtexpert komt volledig gratis bij je thuis langs om vochtmetingen uit te voeren en het vochtprobleem gedetailleerd te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbestrijding nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen en geeft je alle info om een goede beslissing te kunnen nemen.

Icoon werfleider (geel)
3

Definitieve vochtbehandeling

Ons team plant alles tot in de puntjes in zodat onze vochtbestrijders op de afgesproken datum aan de slag kunnen. Om zo het vocht voor eens en altijd te bestrijden.

Icoon checklist (geel)
4

Controle na de werken

Geen Murprotec zonder quality check. Daarom komen we na de werkzaamheden nog eens langs om te controleren of alles goed verlopen is.

Reken op Murprotec om een betrouwbare en correcte analyse te maken van je vochtprobleem – volledig gratis. Zo ben je altijd zeker van een definitieve vochtbestrijding van elk vochtprobleem. Dat beloven we met onze kwaliteitsgarantie.

Waarom je beter niet wacht om je muur waterdicht te maken

Waterdichte muren zijn geen overbodige luxe. Door je muren te beschermen tegen doorslaand of optrekkend vocht bescherm je ook je woning, je portefeuille en je gezondheid. Een vochtprobleem kan de structuur van je huis namelijk stevig aantasten, met alle gevolgen van dien.

Merk je een vochtprobleem? Onderneem dan onmiddellijk actie!

Gratis expertise

Hoeveel kost het om muren waterdicht te maken?

De prijs voor het waterdicht maken van je muren varieert afhankelijk van de noodzakelijke vochtbestrijding, de grootte van je huis, de ernst van het vochtprobleem en de kenmerken van je muren. Onze vochtexpert bepaalt op basis van de oorzaak de gepaste behandeling en maakt meteen een correct prijskaartje op. Maak je je zorgen over de betaling? Bij Murprotec staan we erop iedereen te helpen. Daarom voorzien we een gespreide betaling indien je dit wenst.

Meer over een Eco-comfortlening
Gratis expertise

Deze artikels zullen je misschien interesseren

Meer weten over het waterdicht maken van je muur of andere vochtbestrijdingen? Lees onze blog boordevol interessante artikels en nuttige tips & tricks.

Je muren waterdicht maken?

Reken op een Murprotec vochtexpert om elk vochtprobleem definitief op te lossen.
Vul ons formulier in en wij contacteren jou zo snel mogelijk.

Of bel gratis 0800 14 607

icoon kwaliteit

Murprotec heeft al 70 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.

Ontdek onze kwaliteitsgarantie
1
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading