Terug naar overzicht

Deze factoren beïnvloeden de prijs van een vochtbestijding

11/06/2024

Vochtproblemen in huis kunnen een ernstige bedreiging vormen voor de structurele integriteit en het comfort van je leefruimte. Gelukkig zijn er effectieve oplossingen beschikbaar om vochtproblemen aan te pakken. Met Murprotec krijg je de hulp van de nummer 1 vochtexpert in Europa. Maar welke factoren beïnvloeden de prijs van een vochtbestrijding? Het is de vraag die op ieders lippen brandt. Wij lichten het in dit artikel toe.

Hoe wordt de prijs van een vochtbestrijding bepaald?

Tijdens onze gratis expertise onderzoeken onze Murprotec Pro’s het vochtprobleem. Ze voeren de nodige metingen uit om vast te stellen wat precies de oorzaak is van het vochtprobleem. Op basis daarvan bepalen we welke vochtbehandeling het meest geschikt is. Over het algemeen zal onze vochtexpert meteen een prijsberekening maken en je een offerte bezorgen. Aan het einde van een vochtanalyse weet je direct waar je staat.

Deze factoren beïnvloeden de prijs van een vochtbestrijding

De kosten van vochtbestrijding variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de aard en ernst van het vochtprobleem, de grootte van de te behandelen oppervlakte en de gekozen methode voor vochtbestrijding. Murprotec biedt op maat gemaakte, definitieve oplossingen die zijn afgestemd op jouw specifieke noden.
  Muurinjectie Hydrofuge Kelderdrainage Kelderdichting Luchtbehandeling
Aard van het vochtprobleem x x x x x
Ernst van het vochtprobleem x x x x x
Grootte van het huis   x x x x
Grootte van de kelder     x x  
Benodigde materiaal x x x x x
Werkuren x x x x x
Staat van je gevel   x      
Kenmerken van je muur x x x x  
Plaats waar het vocht toeslaat x   x x  

Prijs van een vochtanalyse: 0 euro

Iedereen verdient het om in een gezonde, vocht- en schimmelvrije woning te leven. Het is onze missie en dat zijn geen loze woorden. Want wij bieden onze vochtanalyse helemaal gratis aan. Tijdens zo’n expertise komt één van onze vochtexperten bij je thuis om het vochtprobleem echt grondig te bestuderen. Met de nodige tools gaan we aan de slag om te bepalen waar de precieze oorzaak zit en hoe uitgebreid het vochtprobleem zich al heeft weten verspreiden. Eenmaal we weten vanwaar het vocht komt, kunnen we samen definitieve behandelopties bekijken. Die nemen we samen met jou door. We leggen alles op tafel zodat jij over alles beschikt om een geïnformeerde beslissing te nemen, denk maar aan de voor- en nadelen of de prijs voor het behandelen van het vocht.

Gratis expertise

Onze vochtbehandelingen

Murprotec vochtexpert injecteert een muur

Muurinjectie

Opstijgend vocht behandelen kan bijvoorbeeld door je muren te injecteren. Daarbij spuiten we de door onszelf ontwikkelde MSC+ injectievloeistofin de muur die ervoor zorgt dat de behandelde muur vocht niet langer kan opnemen. 

Muren injecteren
Vochtexpert impregneert de gevel

Hydrofuge

Je gevel behandelen door het te impregneren, helpt om te voorkomen dat poreuze bakstenen of beschadigd voegwerk water opnemen. De gevel wordt op deze manier waterafstotend en kan verder uitdrogen. Onze hydrofuge zorgt er ook voor dat de gevel kan blijven ademen.

Gevels impregneren
Vochtexpert draineert een kelder

Kelderdrainage

Is je kelder nat na een stevige regenbui of is het probleem zodanig aanwezig dat het weer geen invloed meer is? Een kelderdrainage zorgt met een ingenieus systeem van afvoerkanalen en pompen ervoor dat overtollig water wordt afgevoerd. 

Kelder draineren
Murprotec expert dicht een kelder

Kelderdichting

Kelderbekuiping beschermt kelders actief tegen vochtproblemen. Met deze methode brengen we een waterdichte coating aan op de binnenkant van de kelderwand. Zo sluiten we vocht effectief buiten en houden we de kelder droog en vrij van vocht. 

Kelder dichten
Murprotec controleert een CTA-systeem

Luchtbehandeling

Onze zelf ontwikkelde luchtbehandelingssystemen zorgen voor verse buitenlucht in je huis door deze continu naar binnen te brengen. Tegelijkertijd wordt de vervuilde lucht afgevoerd. Een must voor een gezond binnenklimaat.

Luchtbehandelingssystemen

Alles begint bij een gratis expertise

Wil je weten hoeveel het exact zal kosten om je woning opnieuw vochtvrij te maken? Vraag je gratis expertise aan. Wij contacteren je zo snel mogelijk om een afspraak vast te leggen voor de vochtanalyse.

Gratis expertise
Artikel delen via
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Recente artikels

1
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading