Terug naar overzicht
Onze vochtspecialist beantwoordt je vragen

De 5 meestgestelde vragen over onze gratis expertise

28/04/2022
vochtbestrijding
Hond kijkt naar vochtmeter

Word je geconfronteerd met een vochtprobleem in je woning? Dan komen er vast heel wat vragen in je op. De hoofdvraag: “Wat nu?” Wel een vochtdiagnose is zonder twijfel de eerste stap. Bij Murprotec komt een vochtspecialist gratis bij je thuis langs om het vochtprobleem van dichtbij te analyseren en vast te stellen. Alleen zo kan de correcte oorzaak van het probleem bepaald worden. Maar hoe gaat zo’n gratis expertise nu juist in zijn werk en wat kan je verwachten? Onze vochtspecialisten beantwoorden jullie meest prangende vragen...

Onze vochtspecialist beantwoordt de 5 meestgestelde vragen

#1 Moet ik iets voorbereiden voor een gratis expertise?

Een vraag die onze vochtspecialisten regelmatig te horen krijgen. En nee, in principe hoef je geen grote voorbereiding te treffen voor je gratis expertisebezoek. Het belangrijkste voor onze vochtspecialisten is dat ze het vocht en de eventuele gevolgen zoals schimmel of salpeter goed kunnen inspecteren.

Verschuilt een grote schimmelvlek zich op de muur achter je zetel? Dan kan je je zetel tijdelijk even verschuiven zodat de vochtspecialist dit beter kan bekijken. Hoe meer informatie de vochtspecialist kan vergaren tijdens zo’n gratis expertise, hoe beter.

#2 Zullen mijn muren beschadigd zijn na het gratis expertise bezoek?

Nee, je hoeft je geen zorgen te maken. Tijdens een gratis expertise gaat onze vochtspecialist niet aan het kappen en breken. Je blijft na je expertisebezoek dus niet achter in een berg stof en je huis wordt ook niet plots omgetoverd in een bouwwerf.

#3 Hoe bepaalt de vochtspecialist de juiste vochtbehandeling?

Ieder vochtprobleem vraagt een andere aanpak. Tijdens onze gratis expertise onderzoekt onze vochtspecialist de oorzaak van je vochtprobleem met behulp van verschillende meettechnieken. Op basis van het resultaat van onze testen, leggen we de mogelijke behandelingen op tafel.

De vochtspecialist bespreekt alle voor- en nadelen van iedere oplossing met je door en het daaraan vastzittende prijskaartje. Samen zoeken we de meest geschikte oplossing voor jouw vochtprobleem.

Onze vochtspecialist geeft je uitvoerig advies op basis van onze jarenlange ervaring. De eindbeslissing ligt uiteraard bij jou. Onze gratis expertise is dan ook volledig vrijblijvend.

#4 Wanneer pak ik vocht in huis het beste aan?

Het antwoord is simpel: onmiddellijk. Zodra je vocht opmerkt, schiet je beter direct in actie. De zichtbare gevolgen zoals schimmels vochtplekken of salpeter zijn slechts het topje van de ijsberg. Onderliggend gaat vaak een groter probleem schuil.

Regelmatig zien we dat vochtproblemen in de zomer echter minder aandacht krijgen. Door het zomerse klimaat kan het vochtprobleem soms verkleinen, waardoor het weer wat meer op de achtergrond verdwijnt… Tot de winter opnieuw zijn intrede maakt en het vochtprobleem weer in volle glorie oplaait. Laat je dus niet beïnvloeden door de seizoenen en het weer om de strijd aan te gaan met je vochtprobleem.

#5 Hoelang duurt het voor Murprotec contact opneemt na een gratis expertise aanvraag?

Zodra we je aanvraag voor een gratis expertise hebben ontvangen, contacteren onze vochtspecialisten je zo snel mogelijk om een afspraak vast te leggen. Afhankelijk van de drukte, kan dit soms tot enkele dagen in beslag nemen.

Ontdek of het tijd is voor een gratis vochtanalyse

Ben je nog niet 100% zeker of je nood hebt aan het professionele advies van een vochtspecialist? Gebruik dan onze handige checklist!

Artikel delen via
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Recente artikels

1
Vraag nu je gratis expertise aan
Bedankt!

Je hebt een gratis expertise aangevraagd voor je vochtprobleem.

Loading...
Oops!

Er heeft zich een fout voorgedaan, gelieve opnieuw te proberen.

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading