Murprotec's persartikelen

garanderen u de nodige sereniteit

16 maart 2018 – Condensatie in huis : zo pak je dat probleem aan

Heeft uw huis, zoals meer dan 25% van de woningen, last van condensatie ? Hoewel dit fenomeen één van de meest voorkomende vochtproblemen is in onze woningen, is het niettemin zorgwekkend. Dit is gevaarlijk voor het welzijn van uw huis, maar vooral voor uw gezondheid, en daarom moet een condensatieprobleem absoluut bestreden worden.

30 maart 2018 – Met deze eenvoudige tips maak je komaf met vochtproblemen in huis

In België, zoals in alle landen waar het regelmatig regent, dringt vocht zich op in onze huizen. Volgens de WGO (WereldGezondheidsOrganisatie), kampt 20 tot 30% van onze woningen aan vochtproblemen. Om deze te bestrijden, zijn enkele goede gewoontes vaak voldoende.

12 april 2018 – Vocht in je kelder kan grotere problemen in huis veroorzaken. Zo voorkom je dat

De kelder is één van de vochtigste kamers in uw huis ! Inderdaad, vocht in de kelder is een frequent voorkomend fenomeen in woningen, zeker in onze streken. Maar wat zijn de meest voorkomende oorzaken van vocht in de kelder en vooral : hoe kunnen we er vanaf geraken ?

30 april 2018 – Vocht in je muren ? Dit zijn de meest voorkomende oorzaken

Condensatie, opstijgend vocht, regendooslag en ondergrondse infiltratie… Wij focussen ons even op de 3 meest voorkomende vochtproblemen.